FlingGolf is dé nieuwe actie sport in Nederland dat gespeeld wordt op een golfbaan. Met de FlingStick speel je de hele baan en tel je het aantal Flings tot de hole. Degene met de minste Flings wint!

Flinggolf

FlingGolf is ook dé activiteit voor een vriendenuitje, bedrijfsactiviteit, sportteam of vrijgezellengroep.

De activiteit duurt ongeveer twee uur. Hierin krijg je uitleg over de sport FlingGolf door een ervaren FlingGolfer. Deze legt de verschillende typen Flings uit en daarna ga je het zelf proberen op de oefenfaciliteiten. Wanneer de gehele groep de technieken onder de knie heeft, zal er een wedstrijd worden gespeeld op de golfbaan. Degene die het minste Flings nodig heeft tijdens zijn ronde, wint de wedstrijd!

De kosten voor een 2 uur durende FlingGolf clinic bedragen € 25,- per persoon met een minimum deelname van 10 personen.

Dit is naar wens uit te breiden met het Arrangement de Swinkelsche voor slechts € 5,- p.p. extra. U wordt dan ontvangen met een kop koffie en een stuk gebak en na afloop krijgt u een portie bitterballen en een drankje naar keuze.

U kunt ook kiezen voor het complete FlingGolf arrangement voor € 46,- per persoon: ontvangst met koffie en een stuk gebak, een 2 uur durende FlingGolf clinic en na afloop een barbecue of buffet.

Wilt u een Flinggolf arrangement boeken? Neem contact met ons.