Voorjaar actie golflessen

Het mooie weer zit er langzaam weer aan te komen en dat betekent dat we allemaal weer graag een rondje golf gaan spelen. Voor degene die graag weer even de puntjes op de bekende i willen zetten hebben we de volgende cursus in de aanbieding.

APK Cursus Golf

OPFRIS CURSUS  of te wel een APK Golf Keuring

Als u inmiddels over enige golfvaardigheid beschikt maar nog geen handicap heeft, of wel een handicap heeft maar die graag wil verlagen, dan heeft golfschool Arthur Kleeven een uitstekend aanbod.
In een serie van 5 lessen van 50 minuten worden de basisslagen swing, putten, chippen, pitchen en bunker uitvoerig met u doorgenomen. Ideaal om het golfseizoen mee te beginnen! Of u stelt uw eigen programma voor deze 5 lessen samen met uw Pro.

les 1 SWING met ijzers (50 MINUTEN)
Een goede basis is en blijft de voorwaarde om uw swing soepel en natuurlijk uit te voeren. In deze les wordt aandacht besteed aan de grip, het oplijnen en de juiste lichaamshouding. Daarnaast kijken we naar impact, clubblad en balvlucht.

Les 2 PUTTEN (50 minuten)
Alle basisprincipes van het putten worden in deze les behandeld. Een goede beheersing van het putten is belangrijk omdat deze slag uw score in hoge mate bepaalt. Naast korte en lange putts wordt er veel aandacht besteed aan het leren “lezen” van de green en het opbouwen van een juiste routine. Voorkomen van 3 putts of erger.

Les 3 CHIPPEN en PITCHEN ( 50 minuten )

Hier gaan we de slagen vanaf de frinch van de green tot aan de 60 meter tot de green behandelen met een simpel afstandsysteem.

Les 4 SWINGEN  met de Driver ( 50 mintuten )

Samen met de Trackman erbij want meten is weten. We gaan hier kijken naar opwaarts raken van bal om het maximale aan afstand uit uw driver te halen.

Les 5 BUNKER (50 minuten)
Angst voor de bunker? Niet meer nodig!
Door de juiste basishouding, balpositie en gewichtsverdeling wordt het eenvoudig om goed uit de bunker te komen en kan deze slag bijdragen aan het verbeteren van uw score.

KOSTEN PER PERSOON
Bij 6 personen € 70
Bij 5 personen € 80
Bij 4 personen € 90
Bij 3 personen € 110
Bij 2 personen € 135
Bij 1 persoon € 250

Dit kan individueel of met meerder personen in een groep.

Interesse neem dan snel contact op met de Golfschool

Email: info@arthurkleeven.nl of bel mobiel: 06 41 22 39 92