Welkom bij Golfschool Arthur Kleeven

De Golfschool wordt vorm gegeven door een jong team van PGA gecertificeerde golfprofessionals. Op Golfbaan de Swinkelsche bestaat dit team uit Arthur Kleeven, Tim Wilbers en Edith Eijkemans. Op golfbaan Overbrug te Helmond zijn Antoine de Blok en Arthur Kleeven werkzaam. Golfbaan Crossmoor werkt Arthur samen met Marleen Timmers. Op elke locatie wordt er lesmogelijkheden aangeboden op maat; individueel of in groepsverband, voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer, voor volwassenen en voor de  jeugd. Golfles met een Trackman

Via de site van Golfbaan De Swinkelsche kunt u online 24 uur per dag, 7 dagen per week, online uw lessen in boeken. Voor Golfbaan Crossmoor kunt u contact opnemen met Arthur Kleeven zelf en voor lessen op Overbrug kunt u lessen inboeken via de online lesagenda die te vinden is op de site van Golfbaan Overbrug te Helmond. ( hgc-overbrug.nl).

Button-Arthur-Kleeven-Online-AgendaButton-Tim-Wilbers-Online-Agenda

Het team

Antoine de Blok

PGA Professional

Niels is per 1 januari 2018 onze nieuwe pro. Hij zal werkzaam zijn als PGA Professional bij Golfschool Arthur Kleeven. Heeft u vragen? Neem contact op met Golfschool Arthur Kleeven.

info@arthurkleeven.nl

Arthur Kleeven

PGA A-Professional

Arthur Kleeven is eigenaar van Golfschool Arthur Kleeven. Hij is PGA A-Professional bij Golfbaan De Swinkelsche. Heeft u vragen? Neem contact op. Werkdagen zijn van dinsdag tot en met de zaterdag.

info@arthurkleeven.nl

Tim Wilbers

PGA B-Professional

Tim Wilbers is werkzaam als PGA B-Professional bij Golfschool Arthur Kleeven. Heeft u vragen? Neem contact op met Golfschool Arthur Kleeven. Werkdagen zijn de maandag en de dinsdagavond.

info@arthurkleeven.nl

Edith Eijkemans

PGA Professional

Edith Eijkemans is per 1 december 2015 werkzaam als PGA Professional bij Golfschool Arthur Kleeven. Heeft u vragen? Neem contact op met Golfschool Arthur Kleeven. Werkdagen zijn de woensdag en de donderdag.

info@arthurkleeven.nl